Kompakte stole og lette borde – lige til at tage med

Westfield har lanceret en ny serie af komfortable campingmøbler til campisten, der rejser rundt. Når stolen er foldet, fylder den kun 9,2 cm i dybden – og bordene er reduceret væsentligt i vægt, men står alligevel stabilt.

Køber du en Westfield Smartico stol, får du lidt ud over det sædvanlige. Kvaliteten og siddekomforten er på højde med andre stole fra Westfield, og samtidig er stellets design ændret, så stolen fylder mindre i opbevaringsrummet, når I skal på tur. Sædehøjden og rygstøtten gør, at du kan sidde behageligt ved spisebordet. Og med 5 indstillinger af ryglænet, kan du også nyde stolen til afslapning. Som tilbehør findes en fodstøtte, der kan klikkes på stolen for ekstra komfort, når stolen anvendes som hvilestol. I serien findes en høj og en lav stol, fodstøtten, drømmesenge i to størrelser og en klapstol, der kan suppleres med en topplade og anvendes som sidebord. Alt findes med betræk i et nyt stilfuldt design i enten antracit eller mørkeblå.


De nye borde har en letvægtsbordplade, men samme stabile stel som øvrige borde fra Westfield. Det betyder, at du kan få et solidt campingbord i høj kvalitet på kun 4 kg! Alle bordene har bevægelige fødder, der justerer sig selv efter ujævnheder i underlaget, og som samtidig reducerer risikoen for at bordbenene synker i jorden pga. føddernes store støtteflade. Alle 4 ben kan naturligvis indstilles i højden. Bordene findes i 4 størrelser fra 60 x 80 til 90 x 132 cm.


Se mere om både campingborde og campingstole fra Westfield - eller tag ud til din lokale campingforhandler og oplev møblerne.