Så er det tid til forårsrengøringen

Det pibler op af jorden med forårsblomster, og forårsfornemmelserne begynder at rumstere i kroppen. Det betyder, at det også er ved at være tid til at gøre campingvognen klar til en ny sæson.

Maxi 3 og de øvrige rengøringsprodukter til camping fra Vejle-firmaet Besma kan sammen med vand og knofedt klare rengøringen af hele din campingvogn eller autocamper. Alle produkter fra Besma er uden opløsningsmidler, så du kommer ikke galt af sted med tågede vinduer eller lignende. Maxi 3 er et universalprodukt, du kan anvende til sorte striber, pletfjerning, fælge, vinduer, gulv, kogeø, toilet og meget andet. Maxi 3 kan også anvendes i hjemmet. Caravanshampoo rengør lakken og indeholder voks, som plejer lak og gummilister. Antialgin 10 er et desinfektionsmiddel til vandtank og slanger, som både kan anvendes til grundrengøring og løbende gennemskylning. 

 

Som noget nyt leveres Maxi 3 og desinfektionsmidlet Antialgin 10 nu også i sprayflasker - blandet og klar til brug. Så er der ingen undskyldning - tag sprayen i den ene hånd og børsten eller kluden i den anden.  

 

Se de forskellige rengøringsprodukter her 

Find din DCT forhandler her